Telefon : 0749061333

Email : office@simulator7d.ro

 
 

Sisteme modulare pentru interioare și exterioare

 
5ddbfa722ccf1.jpg
Sisteme modulare pentru interioare și exterioare
În versiunile cu 6 până la 16 locuri, spațiul necesar devine neglijabil, iar accesul în zonele interioare ar fi imposibil fără posibilitatea de a putea demonta structura în părți mai mici.
 
Sistemele noastre demontabile sunt proiectate pentru a face față acestor probleme și sunt compuse din module cu lățimea maximă de 1 m.
Structura este realizată din oțel zincat cu cuplaje rapide pentru asamblare rapidă, iar panoul sandwich de 40 mm garantează o izolare termică și acustică perfectă, deseori necesară în acest tip de mediu.
Grafica realizată pe toate părțile și căptușeala interioare face camera foarte plăcută și suficient de întreținută chiar și pentru medii foarte prestigioase.
 
Pentru amenajări interne este posibil să alegeți dintre peste 40 de modele de diferite tipuri și prețuri, în funcție de bugetul dvs., de mediul în care urmează să fie instalat,
datele privind publicul țintă și nivelul de calitate care trebuie atins.
 
Contactați-ne pentru o ofertă sau pentru un proiect personalizat, prezența noastră în cele mai bune centre comerciale este o garanție a competenței noastre.