Telefon : 0749061333

Email : office@simulator7d.ro

 
 

Politica de confidentialitate

 

Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate a membrilor / clienților noștri privind confidențialitatea, protecția și alte aspecte ale informațiilor oferite site-ului nostru simulator7d.com ("Site-ul nostru") este definită mai jos.

Măsurile necesare pentru securitatea informațiilor introduse pe site-ul nostru, informațiile și natura tranzacției în funcție de natura SIMULATOR7D  și / sau a organizațiilor de carduri conexe pe infrastructura sistemului și a internetului. Toate tranzacțiile și aprobările cărții de credit sunt efectuate online de către Banca în cauză și organizațiile de carduri similare, independent de noi. Informații precum parola cardului de credit SIMULATOR7D 

Transferul acestor informații se realizează prin codare SSL bazată pe 128 de biți.

Informațiile pe care clienții noștri le accesează pentru a deveni membru, achiziționarea de produse / servicii și actualizarea informațiilor pe site-ul nostru, în special informații confidențiale despre cărțile de credit și de debit nu pot fi vizualizate de alți utilizatori de internet.

Informațiile referitoare la membrii / clienții noștri pot fi divulgate instituțiilor relevante în cadrul responsabilităților noastre legale. În plus, informațiile de contact și alte informații pe care le-au furnizat în timpul aderării și / sau schimburilor.. și poate fi acordată pe termen nelimitat pentru diverse aplicații promoționale, de publicitate, de promovare, de comunicare, de vânzări și de cardare.. și pot fi stocate, prelucrate și distribuite și utilizate acolo unde este necesar.

Membrii / clienții noștri pot solicita informații gratuite pentru a afla ce informații sunt stocate despre ele pe site-ul nostru. Solicitările dvs. pentru posibile corecții, obstrucții sau ștergerea informațiilor sunt procesate imediat în măsura în care legea solicită. Pentru orice întrebări legate de protecția și securitatea informațiilor, ne puteți contacta utilizând adresa de e-mail info@simulator7d.ro
În cazul în care site-ul nostru se leagă de alte site-uri internet, politica de securitate a confidențialității și termenii de utilizare a acestor site-uri se aplică pentru toate utilizările și tranzacțiile; De la site-ul nostru, utilizarea informațiilor de pe alte site-uri web, cum ar fi publicitatea, bannerele, conținutul sau orice alt scop, precum și principiile etice ale site-urilor, principiile de securitate a vieții private, calitatea serviciilor și alte practici care pot apărea din cauza controverselor, daune materiale și morale SIMULATOR7D nu este responabila 

Dacă doriți să primiți informații suplimentare cu Politica noastră de confidențialitate, puteți consulta simulator7d.ro cu mijloacele de comunicare mentionate pe site-ul nostru
SIMULATOR7D  cu mijloacele de comunicare pe internet
Următorii termeni și condiții sunt guvernate de următoarea "Politică de confidențialitate pe internet" după cum urmează: Cum să procesăm și să utilizăm informațiile pe care le primim despre dvs. și serviciile pe care le solicitați atunci când vizitați site-ul nostru și să utilizați serviciile pe care le oferim prin acest site. Prin accesarea site-ului nostru și prin solicitarea de a beneficia de serviciile pe care le oferim prin acest site, sunteți de acord cu termenii stabiliți în "Politica de confidențialitate pentru Internet" de mai jos.

Schimbul de date personale este voluntar. Dacă nu furnizați datele personale de care avem nevoie, nu vă vom putea oferi produsul pe care l-ați solicitat sau serviciul de care aveți nevoie.

1. Tipurile de informații pe care le colectăm și le colectăm
Diapora Romania colectează numai informațiile furnizate de dvs. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa și adresa de e-mail / poștă și numele de utilizator Facebook și Google. Informațiile dvs. personale sunt colectate atunci când deveniți membri ai unui site sau când vă conectați la aplicațiile noastre, pentru a vă putea reveni rapid, pentru a vă informa despre produse și campanii noi.

2. Partajarea informațiilor personale:
Informațiile dvs. personale pot fi comunicate unor terțe părți care lucrează cu Diapora Romania și Diapora Romania pentru a furniza produsele sau serviciile de care aveți nevoie în conformitate cu "Politica de confidențialitate pe internet". Aceste părți terțe colaborează pentru a vă servi mai bine; Companiile pe care le pregătim pentru promoții, oferte și concursuri sunt agențiile pe care le-am consultat pentru a ne sprijini și a îmbunătăți furnizorii, operațiunile de marketing și publicitate, pentru a vă satisface cerințele mai exact și pentru a elimina problemele tehnice. Informațiile dvs. vor fi distribuite atâta timp cât numai Diapora Romania are permisiunea de a efectua aceste acțiuni. Organizațiile care vor utiliza aceste informații vor putea accesa informațiile dvs. doar pentru acțiunea specificată, în conformitate cu politica de confidențialitate și protecția datelor.

Atâta timp cât ne permiteți, veți primi produse noi de la Diapora Romania sau instituțiile cu care lucrăm, oferte de cumpărare, cupoane de reduceri, știri speciale despre care ne-ar putea interesa, poștă electronică / e-mail pentru dezvoltări și alte promoții care ne spun despre noi și suntem fericiți să vă împărtășim.

Pentru ca toate aceste operațiuni să fie efectuate, trebuie obținută aprobarea. Cu această "Politică de confidențialitate pe internet" aveți dreptul să vă întoarceți consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage confirmarea prin e-mail / e-mail pe care ați afirmat că veți trimite confirmarea dvs. pe adresa de e-mail / e-mail.

De asemenea, puteți să vă anulați calitatea de membru dacă vă schimbați decizia de a accepta prelucrarea și utilizarea datelor dvs. personale de către compania noastră.
SIMULATOR7D are dreptul de a dezvalui informatiile necesare  site-ului www.simulator7d.ro pentru a furniza informațiile corecte în cadrul cercetărilor pentru a proteja integritatea comunității și pentru a proteja securitatea comunității în cazurile în care este necesară o acțiune în justiție. Cu toate acestea, informațiile dvs. nu vor fi comunicate unei terțe părți, cu excepția celor menționate în "Politica de confidențialitate pentru Internet".

3. Acuratețea informațiilor dvs. personale:
Recunoașteți că informațiile pe care le furnizați ca utilizator sunt corecte și valide și că ne veți informa despre orice modificare a acestor informații. Veți fi responsabil ca utilizator în cazul în care apar pierderi sau pierderi de drepturi deoarece informațiile furnizate sunt corecte și nevalabile. În astfel de cazuri, nu veți putea să solicitați companiei noastre.

4. Acces:
Aveți dreptul de a controla și de a modifica toate informațiile pe care le-ați furnizat companiei SIMULATOR7D  informațiile din baza noastră de date sau doriți să modificați detaliile de contact, ne puteți contacta prin adresele din partea de jos a paginii.

Dacă doriți să opriți ștergerea informațiilor personale sau utilizarea informațiilor dvs. de la noi, puteți să ne contactați prin specificarea solicitării dvs., puteți efectua un proces de anulare fără probleme. Pentru a finaliza această acțiune, completați formularul de solicitare.